10 milioane de exemplare in mai putin de doua luni pentru Galaxy S3

Se poate spune ca Galaxy S3 se vinde bine, daca, in mai putin de doua luni de lansarea pa piata, cei de la Samsung au reusit sa vanda peste 10 milioane de exemplare.

Galaxy S3 si-a depasit inaintasii la acest capitol, vanzandu-se, in medie, in 190.000 de exemplare pe zi. Asta la nivel mondial, bineinteles.

Galaxy S3

Ca user, in fata acestor cifre impresionante, stai si te intrebi: ce are Samsung in plus fata de ceilalti producatori, de reuseste sa vanda asa bine, in timp ce concurenta se chinuie efectiv sa se mentina pe lina de plutire?

Pai ar fi faptul ca este un mare gigant, dar nu doar asta. Nici Sony nu e un pitic dar japonezii n-au stiu sa gestioneze prea bine productia si vanzarile in ultima vreme. Un rol foart important in succesul celor de la Samsung cred ca il joaca marketingul. Au relcame peste tot, de la televizor la statiile de metrou. Doar daca ai locui in Pestera Muierii in ultimul an se poate sa nu fi auzit sau vazut poze cu Galaxy S3. Daca va intre care a fost ultima reclama la un smartphone HTC, Sony sau (ha, ha, ha) Motorola, nu cred ca stiti sa-mi spuneti.

Omul se hotaraste sa cumpere Galaxy S3, nu pentru ca a citit review-uri si e convins ca e un telefon bun. Nu, ci pentru ca a vazut reclame si ii se pare cool. E atat de simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *